Livrare si plata

Modalitati de plata:

Ramburs. Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. Societatea noastra va expedia coletul prin intermediul unui curier rapid, iar dvs. platiti pretul coletului + taxa de livrare. Valoarea produselor + taxa livrare este cea din momentul confirmarii comenzii.

Card Bancar. Plata online cu card de debit sau credit. Se accepta orice tip de card bancar emis sub sigla Visa sau MasterCard. Procesarea datelor se face intr-un site securizat, certificat VeriSIGN.

Plata cu puncte. Pentru fiecare comanda efectuata si achitata primiti un numar de puncte proportional cu valoarea produselor. Aceste puncte pot fi folosite pentru plata partiala sau integrala a unei comenzi ulterioare. Un punct este echivalentul valorii de 1 RON.
Ca exemplu, daca un produs costa 200 RON, il puteti achita cu 200 puncte.
Daca numarul dumneavoastra de puncte este mai mic decat valoarea comenzii, puteti folosi punctele disponibile pentru a reduce valoare comenzii curente.
Daca numarul dumneavoastra de puncte este mai mare decat valoare comenzii, diferenta de puncte va ramane disponibila pentru urmatoarele comenzi.
Numarul disponibil de puncte il vedeti oricand in partea stanga, sectiunea Contul meu linia "Punctele mele". Punctele se adauga in contul dumneavoastra dupa livrarea si incasarea comenzii.
Valabilitatea punctelor este nelimitata.

Conditii de livrare
Termenul de livrare este mentionat in pagina de produs. Livrarea poate dura mai mult în cazul comenzilor înregistrate în weekend.
Comenzile se livreaza doar in localitati din Romania. Pentru livrari catre adrese din strainatate va rugam sa ne contactati.
Pentru livrarea comenzilor , Kidsplaza.ro foloseste serviciile de curierat rapid oferite de Fan Courier sau de Cargus Curier.

Costurile livrarii sunt:
Pentru localitatile in zone cu acoperire UrgentCargus :

  • Comenzile cu valoare mai mica de 250 lei au costul livrarii 15 lei.
  • Comenzile cu valoare mai mare de 250 lei au livrarea GRATUITA.

Pentru localitatile din afara zonelor cu acoperire UrgentCargus :

  • Comenzile cu valoare mai mica de 500 lei au costul livrarii 30 lei.
  • Comenzile cu valoare mai mare de 500 lei au livrarea GRATUITA.

Costul transportului se calculeaza automat inainte de confirmarea de plasare a comenzii.
Lista zonelor acoperite de UrgentCargus o puteti consulta aici.


Conditii de returnare

Conform legii, "Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului".

Clientii pot returna produsele cumparate, în ambalajul original, cu toate accesoriile si etichetele si fara nici o urma de folosire, deteriorare sau uzura, în termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Clientul va suporta cheltuielile de expeditie a produselor pe care le returneaza, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea directa.

Notificarea returnarii produselor trebuie facuta la adresa de e-mail înainte de expedierea produselor pe care doriti sa le returnati.

www.kidsplaza.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denuntarii în scris a contractului; suma înapoiata nu va cuprinde cheltuielile de transport.

Acceptam schimbarea produsului cumparat cu un produs diferit sau cu acelasi produs de alta marime cu respectarea acelorasi conditii de integritate a produselor returnate, singurele cheltuieli suportate de catre client fiind cele de transport.