Termeni si conditii

Magazinul online www.kidsplaza.ro este administrat de SC MCV Net Style SRL, avand sediul social in Bucuresti, Str. Belizarie Nr. 16, Sector 1, capital social 200 RON, înregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40 / 11086 / 2011, Cod Unic de Înregistrare 29106957.
Conditiile prezentate mai jos sunt considerate ca acceptate prin utilizarea acestui site (vizitarea sau cumpararea produselor/serviciilor), de aceea va rugam sa le cititi cu atentie.
Ne rezervam dreptul de a modifica aceste conditii, modificari ce vor deveni efective în momentul publicarii lor pe site.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND ACTIVITATEA UTILIZATORILOR PE SITE SI CONTURILE DE SOCIAL MEDIA KIDSPLAZA.RO

KidsPlaza.ro ofera posibilitatea tuturor utilizatorilor sa isi creeze cont. Datele necesare si obligatorii la crearea unui cont sunt: nume utilizator, parola, adresa de e-mail valida, orasul de resedinta.
Aceste informatii sunt necesare pentru validarea inscrierii in baza de date KidsPlaza.ro.
Prin crearea de cont utilizatorii sunt de acord cu primirea de mesaje care aduca la cunostinta campaniile promotionale, in scop de reclama, actiunile de marketing si publicitate si accesul la facilitati suplimentare.
Prin crearea contului pe KidsPlaza.ro utilizatoriilor li se ofera urmatoarele facilitati:

- Posibilitatea de a posta comentarii in site si pe conturile de Social Media exclusiv in limba Romana sau Engleza
- Posibilitatea de a se conecta si a interactiona cu ceilalti membrii ai comunitatii KidsPlaza, prin intermediul Social Media

KidsPlaza.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile postate de catre utilizatorii site-ului www.kidsplaza.ro in sectiunile de comentarii de pe site sau Social Media.

Utilizatorii sunt responsabili pentru informatiile postate. KidsPlaza.ro nu stocheaza niciun fel de informatii legate de utilizatori sau discutiile acestora si astfel nu le poate face publice la o cerere ulterioara.

- Nu este permisa folosirea numelor si mesajelor cu conotatii sexuale.
- Nu este permisa folosirea numelor si mesajelor care, prin continutul lor, fac reclama la diverse site-uri, firme sau produse.
- Nu este permisa folosirea numelor si mesajelor ofensatoare pentru diverse categorii sociale.
- Nu este permisa folosirea numelor si mesajelor care contin injurii, trivialitati, cuvinte vulgare.
- Nu este permisa folosirea numelor si mesajelor calomniatoare, la adresa diverselor persoane publice.

In cazul in care KidsPlaza.ro constata incalcarea a cel putin unei reguli mentionate mai sus isi rezerva dreptul de a suspenda / bloca contul respectiv fara a instiinta utilizatorul in prealabil.


NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DREPTURILOR DE AUTOR

Modificarea, copierea, transmiterea, reproducerea continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia sunt interzise.
De asemeni, daca considerati ca in interiorul acestui site sunt materiale ce va apartin va rugam sa ne contactati.


NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND CARACTERISTICILE PRODUSELOR

Culorile produselor prezentate pot apare diferit pe monitorul dvs. (de ex. datorita tipului sau configurarii acestuia). Încercam sa va prezentam fiecare produs cât mai exact, totusi nu putem fi raspunzatori pentru eventualele diferente între culoarea reala a produsului si cea afisata pe monitorul dvs.

Marimile si masuratorile prezentate sunt aproximate datorita particularitatilor fiecarui model de produs. Pentru a va putea orienta aveti la dispozitie un tabel de marimi. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.
Toate produsele sunt oferite în limita stocului disponibil.


NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PLATA COMENZILOR

Preturile produselor prezentate pe acest site nu contin taxe de transport si se pot modifica fara o notificare prealabila. Nu exista o valoare minima a comenzii. Costul final al tranzactiei va contine contravaloarea produselor comandate si costul de transport. Plata se poate face in momentul plasarii comenzii ( folosind in conditii de deplina siguranta un card bancar) sau se poate face in momentul livrarii comenzii de catre curier. Comenzile se livreaza doar in localitati din Romania. Pentru livrari catre adrese din strainatate va rugam sa ne contactati.

Comenzile plasate pe site-ul www.kidsplaza.ro se pot achita :

Ramburs. Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. Sociatatea noastra va expedia coletul prin intermediul unui curier rapid, iar dvs. platiti pretul coletului + taxa de livrare.Valoarea produselor + taxa livrare este cea din momentul confirmarii comenzii.

Card Bancar. Plata online cu card de debit sau credit. Se accepta orice tip de card bancar emis sub sigla Visa sau MasterCard. Procesarea datelor se face intr-un site securizat, certificat VeriSIGN.

Plata cu puncte. Pentru fiecare comanda efectuata si achitata primiti un numar de puncte proportional cu valoarea produselor. Aceste puncte pot fi folosite pentru plata partiala sau integrala a unei comenzi ulterioare. Un punct este echivalentul valorii de 1 RON.
Ca exemplu, daca un produs costa 200 RON, il puteti achita cu 200 puncte.
Daca numarul dumneavoastra de puncte este mai mic decat valoarea comenzii, puteti folosi punctele disponibile pentru a reduce valoare comenzii curente.
Daca numarul dumneavoastra de puncte este mai mare decat valoare comenzii, diferenta de puncte va ramane disponibila pentru urmatoarele comenzi.
Numarul disponibil de puncte il vedeti oricand in partea stanga, sectiunea Contul meu linia "Punctele mele". Punctele se adauga in contul dumneavoastra dupa livrarea si incasarea comenzii.
Valabilitatea punctelor este nelimitata.


NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND LIVRAREA COMENZILOR

Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile pentru produse ale caror detalii (descriere, imagine, pret, stoc) au fost introduse eronat.

Pentru livrarea comenzilor , Kidsplaza.ro foloseste serviciile de curierat rapid oferite de Fan Curier sau de Urgent Cargus.
În momentul lansarii unei comenzi sunteti de acord ca datele personale sunt reale si corecte, utilizate în nume propriu sau autorizat.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

IMPORTANT! Daca in momentul livrarii coletului acesta este deteriorat si nu puteti verifica integralitatea produselor din interiorul coletului, va rugam sa solicitati reprezentantului firmei de curierat sa incheie un proces verbal de constatare a starii coletului si a produselor si sa ne sesizati imediat la numarul de telefon 0751.084.075 pana sa plece reprezentantul firmei de curierat de la dumneavoastra. Daca reprezentantul firmei de curierat refuza incheierea procesului-verbal privind starea coletului si a produselor VA RUGAM SA REFUZATI PRIMIREA COLETULUI facand mentiunea "colet deteriorat, refuz primirea". Reclamatiile facute dupa acceptarea coletului, nu se iau in considerare in lipsa procesului-verbal privind starea coletului si a produselor din interiorul coletului incheiat cu reprezentantul firmei de curierat.
Reclamatia trebuie adusa la cunostinta firmei MCV NET STYLE in termen de 24 de ore de la livrarea acestui colet prin telefon sau e-mail, dupa acest termen nici o reclamatie din partea dumneavoastra nu va mai putea fi luata in considerare.


NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND COSTURILE DE LIVRARE A COMENZILOR
Pentru localitatile in zone cu acoperire UrgentCargus :

  • Comenzile cu valoare mai mica de 250 lei au costul livrarii 15 lei.
  • Comenzile cu valoare mai mare de 250 lei au livrarea GRATUITA.

Pentru localitatile din afara zonelor cu acoperire UrgentCargus :

  • Comenzile cu valoare mai mica de 500 lei au costul livrarii 30 lei.
  • Comenzile cu valoare mai mare de 500 lei au livrarea GRATUITA.

Costul transportului se calculeaza automat inainte de confirmarea de plasare a comenzii.
Lista zonelor acoperite de UrgentCargus o puteti consulta aici.NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND GARANTIA SI CONDITIILE DE RETURNARE A PRODUSELOR

Kidsplaza.ro ofera 30 de zile garantie pentru orice produs achizitionat din site. Daca va confruntati cu aparitia unei probleme ce tine de garantie va trebui sa contactati Departamentul Relatii Clienti (vezi pagina Contact). Veti fi contactat de un reprezentant Kidsplaza.ro si vom decide daca defectul reclamat se incadreaza la garantie.
In cazul in care un produs prezinta defecte de fabricatie va trebui sa ne anuntati in maxim 2 zile lucratoare despre acest lucru, in caz contrar se anuleaza dreptul de schimb. Dupa ce primim notificarea dumneavoastra vom trimite un curier rapid sa ridice produsul defect. Inlocuirea produselor va fi facuta in termen de maxim sapte zile lucratoare de la data la care produsul ajunge in depozitul Kidsplaza.ro. Costurile legate de retur si retrimiterea produsului inlocuit catre dumneavoastra sunt suportate de Kidsplaza.ro.

IMPORTANT! Anumite produse sunt livrate cu elemente de securitate pentru a preveni fraudele. Ruperea sau distrugerea elementelor de securitate duce la anularea dreptului de retur pentru respectivul produs.

ATENTIE! Pentru a beneficia de garantie, va rugam sa pastrati eticheta sau cutia produsului, factura de achizitie a produsului si dovada achitarii facturii.

IMPORTANT! Produsele se returneaza ambalate astfel incat sa nu fie deteriorat continutul coletului. Ne rezervam dreptul de a refuza coletele ce au eticheta de expeditie a curierului ( AWB-ul ) lipita direct pe produs sau care sosesc deteriorate din cauza ambalarii necorespunzatoare. Va recomandam sa folositi plicurile cu autosigilare ce va sunt oferite gratuit de orice firma de curierat.

De asemeni, conform legii, "Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului".
Clientii pot returna produsele cumparate, în ambalajul original, cu toate accesoriile si etichetele si fara nici o urma de folosire, deteriorare sau uzura, în termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Clientul va suporta cheltuielile de expeditie a produselor pe care le returneaza, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea directa. Notificarea returnarii produselor trebuie facuta la adresa de e-mail înainte de expedierea produselor pe care doriti sa le returnati.

Kidsplaza.ro va înapoia contravaloarea produselor returnate în cel mult 30 de zile calendaristice de la data receptiei produselor de catre depozitul nostru si doar daca produsul returnat are atasata eticheta si nu prezinta uzura sau defecte. Suma înapoiata nu va cuprinde cheltuielile de transport ale MCV NET STYLE SRL pentru livrarea initiala a comenzii.
Acceptam schimbarea produsului cumparat cu un produs diferit sau cu acelasi produs de alta marime cu respectarea acelorasi conditii de integritate a produselor returnate, singurele cheltuieli suportate de catre client fiind cele de transport.
Este permis un singur schimb de produse la o comanda, orice alt schimb ulterior va include taxe de expediere care vor fi suportate de catre client.


NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Site-ul www.kidsplaza.ro este operat de societatea MCV NET STYLE SRL cu sediul social in Bucuresti, Sector 1, Str. Belizarie Nr. 16 , cod postal 013967. Adresa de contact este: Bucuresti, Sector 1, Str. Belizarie Nr. 16, telefon: 0751.084.075, avand codul unic de inregistrare nr. 29106957, numarul de ordine de la registrul comertului din Bucuresti J40/ J40 / 11086 / 2011, inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 28213

Vânzătorul se obligă ca datele personale ale Cumpărătorului să nu fie difuzate către terti. Cumpărătorului îi sunt garantate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Cumpărătorul îşi dă acordul ca datele sale cu caracter personal să fie stocate şi prelucrate de vânzător şi de a primi pe viitor informaţii despre noi oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing direct.

În condiţiile Legii 677/2001 privind protecţia datelor cu caracter personal şi la cererea scrisă a Cumpărătorului, datată şi semnată, expediată pe adresa Vânzătorului, acesta se obligă:

  • să confirme solicitantului, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, dacă prelucrează sau nu datele sale personale;
  • să rectifice, să actualizeze, să blocheze sau să șteargă datele a căror prelucrare nu este conform Legii 677/2001 pentru protecţia datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, în mod gratuit;
  • să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC MCV Net Style SRL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.
Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail contact[la]kidsplaza.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Cumpărătorul este de acord să primească obiecte promoţionale, produse gratuite, precum şi informaţii prin postă, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Vânzător şi partenerii săi. Prin încheierea acestui acord, Cumpărătorul acceptă să se aboneze la newsletterele kidsplaza.ro.

Punctele premiu se acorda ca un bonus pentru fiecare comanda. Totusi, ne rezervam dreptul de a opera modificari cu privire la anularea posibilitatii platii cu puncte pentru produse in anumite perioade ( in special in perioadele de promotii / reduceri ). De asemeni ne rezervam dreptul de a modifica oricand rata de conversie pentru alocarea punctelor premiu fara a anunta clientul in acest sens.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND SOLUTIONAREA AMIABILA A LITIGIILOR

Kidsplaza.ro pune mare accent pe tratarea cu respect a clientului. Clientii nostri primesc cele mai bune sfaturi si idei de la consultantii nostri. Totusi, daca considerati ca ati fost tratat intr-un mod necorespunzator de catre un reprezentant al Kidsplaza.ro sau calitatea serviciilor noastre nu v-a multumit, ne puteti scrie la adresa conciliere[la]kidsplaza.ro in atentia Dl. Cristi Mocanu sau ne puteti contacta si in cel mai scurt timp se va remedia situatia aparuta.